5
Domaći fudbal

Žarko Lazetić (FOTO: Starsport)

LAZETIĆ PROTIV ODLAGANJA UTAKMICE SA ZVEZDOM: ‘Mislim da nije korektno!’

Objavljeno: 17.09.23 u 15:05

Topolčanima se ovo nije dopalo.

Fudbaleri Crvene zvezde TSC-a trebali su da odigraju susret šestog Mozzart Bet Superlige Srbije 23. septembra, ali je taj susret odložen zbog gustog rapsored ‘crveno-belih’. Trener tima iz Topole, Žarko Lazetić je protiv ovakvog razvoja situacije i poručio je da ne želi da se utakmice odlažu.

-Ja sam protiv odlaganja utakmica. Nisam tražio da se odloži, niti želim da se utakmice odlažu. To koliko nam odgovara ili ne je hipotetičko pitanje. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? Ja to ne želim. Mislim da nije korektno ni prema ostalim ekipama – istakao je Lazetić.

40
6

5 Komentara

  1. Timovi iz Superlige osim Zvezde treba da shvate da u evropi mogu biti konkurentni samo 3 tima, CZ, Partizan( ako se oporavi )I TSC ili Cukaricki, stoga treba napraviti plan na 3 sezone.
    Broj stranaca povecati na 8 na 3 sezone .
    Kada sve „transfer bombe“ izmedju ostalih (Vranjes, Suma, Ljajic, Rajkovic) doprinesu timu da ostvare uspeh -u LE ili LK, onda ce uslediti domino efekat, deo igraca odlazi u timove gde bih ponovo bili starteri stoga superliga jaca , koeficient taste, timovi uigraniji podizu lestvicu iz sezone u sezone it’d.
    Nakon 3 godine vratiti broj stranaca na 6.

    0
    0
    Odgovori
  2. TSC tražio otkazivanje utakmice kako bi se spremio za Evropu a sad ova žena u crnom glumi neko poštenje..Ko o čemu glodari o poštenju..Evo sad kad vratite pokojne Zeku i Bjeki I Toloa sve će da bude kako treba..

    3
    4
    Odgovori
  3. U pravu je, ko je njih pitao za to, valjda kao saucesnik tog meca imaju pravo da ih se pita da li se slazu. Kako to TSC moze a Cergarka ne moze, odnosno ona nece! To je nedopustivo i stvara neregularnost , privileguje onog ko pokusava da svoju losu formu prevazidje neokrnjeno. To je skrnavljenje ligaskog takmicenja. Zvezda uvek trazi neku „muktu“, posebna pravila. Ona sa tim odlaganjem dovodi sebe u prednost i u odnosu na TSC i u odnosu na PFC, a sve po pitanju igranja u zakazanom terminu. Pa, ako iko ima najpopunjeniji roster , to ima upravo Cerga, zasto to onda rade?! Jednostavno, izbegavaju sve sto je normalno i regularno. Dosta bre vise sa tim! U ostalom ,oni ce upravo od toga imati stete, ali ne zelim da kazem zasto. Uveren sam da ce se to pokazati kao susta istina! Tada ce se ptati zasto su to uradili!

    3
    3
    Odgovori
    • Ustašijo,Franjevac,crnokošuljašu-pa zar pre manje od mesec dana niste odložili utakmicu protiv Radničkog zbog Evrope?Postoji samo jedna kvazi nacija koje Srbe naziva Ciganima čergarima a to je ista ona-gle slučaja u kojoj ti je osnovan taj tvoj nogometni klub..

      2
      3
      Odgovori
    • Celesao samo da te podsetim da Partizan isto tako vec ima jednu odlozenu utakmicu zbog Evrope, sa Radnickim Kg. ali ti ne vidis dalje od nosa vazno je samo pljuvati po Zvezdi isto kao sto se i Lazetic sad javlja a ne pominje da i drugi u Srbiji to rade. inace i ja sam protiv odlaganja ali tvoj bezobrazni recnik i neznanje govori o tebi i ostalim grobarima otoivanim Panticima, Tegeltijama, Vujosevicima, Ostojama …

      2
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter