0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

GROBARI DEMOLIRALI LOŽU U HUMSKOJ: Navijači Partizana vandalskim delim poslali upravi snažnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 17.09.23 u 16:55

Protest je očigledno radikalizovan

Incident koji se dogodio na stadionu Partizana je šokantan čin nasilja i uništavanja imovine. Navijači su uništili svečanu ložu na zapadnoj tribini stadiona, čime su prouzrokovali ozbiljne materijalne štete. Fotelje koje su rezervisane za upravu kluba su isečene oštrim predmetima, a na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani lože su ispisani uvredljivi grafiti.

Ovaj incident je samo deo dužeg niza nesuglasica i napetosti između navijača sa južne tribine i uprave Partizana. Navijači su nedavno doneli odluku da bojkotuju domaće utakmice koje se igraju na stadionu u Humskoj, fokusirajući se isključivo na gostovanja. Protesti su se proširili i van stadiona, s hiljadama navijača koji su demonstrirali u centru Beograda zahtevajući odgovornost čelnih ljudi u klubu.

Predsednik kluba, Milorad Vučelić, je već podneo ostavku kao odgovor na pritisak i nezadovoljstvo navijača. Sada je generalni sekretar Miloš Vazura postao glavna meta besa navijača.

Očekuje se da će klub preduzeti odgovarajuće korake kako bi se identifikovali počinioci ovog vandalizma i preduzeli zakonski postupci protiv njih.

23
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter