0
Domaći fudbal

BACKA TOPOLA, SERBIA - AUGUST 15: General overview of the stadium TSC Arena prior to the UEFA Europa League Third Qualifying Round Second Leg match between TSC Backa Topola and Braga on August 15, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TSC POBEDIO ŽELEZNIČAR, VIĐENO DEVET GOLOVA: Voždovac savladao Mladost, a Spartak Vojvodinu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.23 u 22:18

Zanimljivo veče u domaćem šampionatu.

U okviru 7. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, večeras su odigrana 4 susreta. Najveće iznenađenje dogodilo se u prvom, gde je Čukarički savladao Crvenu zvezdu sa 2:1, a pored toga, gledali smo još zanimljivih duela.

Voždovac je na svom stadionu nadigrao Mladost i pobedio sa 3:1. Pogotke su postigli Burmaz (16), Vujanović (48) i Mitrović (90) za domaće, dok je jedini gol za Mladost dao Varjačić (41).

U Bačkoj Topoli smo gledali goleadu, gde je domaća ekipa TSC savladala Železničar iz Pančeva sa 6:3. Strelci za domaće bili su Đakovac (3, 10), Stanić (37), Cvetinović (67), Pantović (77), Vulić (93), dok su na drugoj strani pogađali Đorđević (55, 80) i Šušnjar (90).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Poslednji meč dana, gledali smo u Subotici, gde je domaći Spartak bio bolji od Vojvodine sa 2:0. Pogotke su postizali Tanasijević u 15. i Ubiparip u 55. minutu utakmice.

Sutra će svoje duele igrati Radnički 1923 i Javor, Novi Pazar i Napredak, Radnički Niš i IMT, i Partizan i Radnik.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter