1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OGLASIO ČUVENI HRVATSKI STRUČNJAK POVODOM SLUČAJA ‘ABA LIGA’: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 16.09.23 u 14:50

Da li njegove reči imaju smisla?

Hrvatski stručnjak. Aleksandar Petrović je prokomentarisao potencijalno napuštanje Crvene zvezde Partizana ABA lige i jačanje  KLS. On je na svom tviter profilu napisao da ukoliko se to desi, da ostali srpski klubovi ne bi dugo trajali pod okriljem FIBA.

-Postoji jedna hipotetska pretpostavka vezana za izlazak Srbije iz ABA lige. Recimo da Zvezda i Partizan dobiju A licencu Evrolige. Koliko bi trajali svi drugi srpski klubovi u takmičenjima pod okriljem FIBA? Nedelju, dve, mesec? Pa imate bar 30 klubova sa budžetima većim od 5.000.000 – poručio je Petorvić.

Podsetimo, danas je održana skupština KLS, na kojoj su prisustvovali i predstavniciCrvene zvezde i Partizana, Nebojša Čović i Mlađan Šilobad. Tema ovog sastanka jeste unapređenje ovog takmičenja koje bi trebalo da postane još profesionalnije i da naši klubovi izbore plasman u Evropu kroz njega, što bi značilo istupanje ‘večitih’ iz regionalnog takmičenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter