1
Košarka

Head coach Svetislav Pesic and Bogdan Bogdanovic during the FIBA World Cup 2023 Second Round Group I match between Srbija and Dominikanska Republika at Araneta Coliseum on September 03, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

KAKO JE SVETISLAV PEŠIĆ POSTAO TRENER: Od pozicije direktora do prinudnog posla koji se produžio! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.23 u 23:50

„Dok ne nađeš trenera, ti si trener.“

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, gostovao je u emisiji „TV lica“, gde je govorio o brojnim temama. Popularni „Kari“ se dotakao mladosti, ali i svojih trenerskih početaka, pa je otkrio kako je sve teklo.

– Legendarni predsednik Bosne iz Sarajeva je jednog dana došao i rekao „Ja hoću da ti budeš direktor kluba. Ajde spoji biznis sa sportom.“ To je za mene bilo kao da sam se ponovo rodio, ja sam to želeo da radim.

– Onda se to desilo, da sam ja postao trener, na silu. Trener Draško Prodanović jedan fantastičan poznavalac košarke, on je jednostavno bilo je slabijih rezultata, njemu je to bilo previše, hteo je ponovo da radi sa mladima i onda je Ferid zvao i pitao da li sam našao trenera.

Ti si, kaže, direktor, jesi našao trenera, a on me ujutru ponovo zove. „Dok ne nađeš trenera, ti si trener“. Tako sam ja postao trener – otkrio je Pešić.

3
3

1 Komentara

  1. Prestanite sa tim narucenim i placenim intervijuima, najslabija karika na prvenstvu, a on jadnik se uziveo i trci od medija do medija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter