0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DERBI DELA MADONINA NAS OČEKUJE U NASTAVKU MASTER LIGE: Pogledajte šta nas očekuje nakon reprezentativne pauze!

Objavljeno: 16.09.23 u 15:50

Nakon reprezentativne pauze, klupski fudbal se vratio u punom sjaju. Bogat sportski program tokom vikenda su otvorili Bajern i Bajer Leverkuzen duelom koji je bio na programu sinoć od 20.30 časova, a nova doza uzbudljivih derbija u vodećim evropskim ligama nas očekuje već danas.

Najpre se od 15 časova sastaju Juventus i Lacio na otvaranju 4. kolu Serije A, da bi od 16.15 časova Valensija dočekala Atletiko Madrid u derbiju 5. kola La Lige. Sledeći na meniju je veliki italijanski derbi, Derbi dela Madonina, koji se održava od 18 časova, kada će Inter ugostiti svog gradskog rivala, Milan. U nedelju gledamo okršaj između Fiorentine i Atalante od 18 časova, dok će Real Madrid i Real Sosijedad odmeriti snage od 21 čas, ali tu nije kraj uzbuđenjima. Paraleleno sa ligama petice, u toku je i Master liga, kojoj mogu da se priključe svi ljubitelji najkvalitetnijeg evropskog fudbala.

Naime, sve uživaoce fudbala i sportskog klađenja svake nedelje očekuje izazovna borba za 100.000 dinara! Dakle, najbolji poznavaoci najjačeg evropskog fudbala će imati priliku da inkasiraju 100.000 dinara nedeljno, a sve što treba je da pokažu svoje ekspertsko znanje Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija, kao i liga petice u koje spadaju Premijer liga, Serija A, La Liga, Bundesliga i Liga 1. 

Učesnici Master lige će se rangirati po broju osvojenih bodova, koji predstavljaju proizvod pogođenih kvota, podeljen sa proizvodom promašenih kvota na mečevima navedenih liga, pomnožen sa 100, odnosno:

Proizvod pogođenih kvota / proizvod promašenih kvota * 100

Rang lista se ažurira svakog dana i može se pratiti putem ovog linka, a konačan spisak se pravi svakog utorka, kada će biti poznato kojih 10 takmičara će te nedelje podeliti neverovatnih 100.000 dinara i druge vredne nagrade. Kako bi obezbedili učešće u Master ligi, nije potrebno proći nikakve kvalifikacije, sve što je potrebno je da takmičari imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i može se kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon toga, svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah, a igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, ljubitelji sportskog klađenja ovog vikenda imaju priliku da iskoriste 50% freebet bonusa u visini do 20.000 dinara. Svi igrači sa registrovanim AdmiralBet nalogom mogu da svakog dana od petka do ponedeljka pokupe 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita i produže vikend prepun sportskog sadržaja.

Pogledajte kompletnu sportsku ponudu na AdmiralBet.rs, skupljajte bodove i naplatite svoje poznavanje najkvalitetnijeg evropskog fudbala!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter