0
Fudbal

Srdjan Babic Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BABIĆ FENOMENALNO DEBITOVAO U RUSKOJ LIGI: Pogodio je u poslednjim momentima za pobedu Spartaka! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.23 u 20:57

Oduševio je navijače.

Srđan Babić je impresionirao u svom debiju u ruskoj Premijer ligi postigavši gol koji je doneo Spartaku značajnu pobedu od 1:0 protiv Sočija.

Babić je razveselio navijače na Otkritije areni svojim pogotkom, a ovo je već drugi koji je postigao za Spartak, nakon što je prethodno bio strelac protiv gradskog rivala Dinama u Kupu.

Babić definitivno nije mogao da zamisli bolji početak u dresu moskovskog Spartaka. Iako se isticao u odbrani dok je igrao za Almeriju, očigledno je da je u Spartaku pronašao i golgeterski njuh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Spartak Moscow (@fcsm_official)

Soči je dugo odolevao napadima Spartaka, sve do 91. minuta, kada je Babić pokazao svoju izvanrednu sposobnost reagovanja u kaznenom prostoru, iskoristivši odbitak i postigavši gol iz blizine.

Spartak je osvojio važna tri boda, čime su ukupno skupili 13 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter