0
Dejvis kup

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Hamad Medjedovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 19.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

SRBIJA IMA PREDNOST NAD ŠPANIJOM: Đere bolji od Ramosa, na Đokoviću meč lopta!

Objavljeno: 15.09.23 u 17:40

Odlično izdanje.

U okviru Dejvis kupa koji se održava u Valensiji, Laslo Đere je igrao protiv Alberta Ramosa i savladao ga rezultatom 2:0 (6:4/6:4). Srpski teniser je sjajno odigrao susret i bio vidno raspoložen i doneo Srbiji prednost od 1:0. Ramos je bolje ušao u susret kada je poveo sa 1:0, ali se Laslo brzo konsolidovao i i izjednačio.

Međutim, nastavio je Španac da muči našeg tenisera, da bi na kraju Đere poveo sa 4:2 i tako stigao do preokreta, a prvi set rutisnki priveo kraju. I drugi set je isto počeo Ramos je poveo, a Laslo je jurio rezultat i nije se predavao. Kada je bio egal u drugom setu 3:3, srspki teniser je preokrenuo na 4:3 i stigao do brejka.

Nastavio je u istom tempu i brzo stigao do prednosti od 5:3, ali je Ramos imao novi brejk, međutim to nije bilo dovoljno pa je  Đere brzo stigao do 6:4 i nove pobede. Šansu za meč loptu za Srbiju ima Novak Đoković koji igra protiv Alehandra Davidoviča Fokine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter