0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

SRBI I SLOVENCI SE PROVODILI U MANILI: Dončić i Jović pevali Zvezdine pesme, Milutinov i Nikolić negodovali! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.23 u 21:20

Isplivao je snimak.

Reprezentativci Srbije i Slovenije, družili su se u Manili na ovogodišnjem Mundobasketu. Sve to naravno, nije moglo da prođe neopaženo, pa smo mogli da vidimo i ekskluzivan snimak iz jednog tamošnjeg kluba.

Luka Dončić i Stefan Jović, pevali su zagrljeni Zvezdinu pesmu, dok su Nikola Milutinov i Aleksej Nikolić negodovali. Tom prilikom, Dončić i Jović su se slikali, a na samom kraju snimka, mogu se videti Aleksej Nikolić i Nikola Milutinov kako se drže za glavu, jasno stavivši do znanja koju stranu oni podržavaju.

Zaista su košarkaši uživali u Manili, ne samo u košarci, nego i u druženju.

Podsećamo, košarkaška reprezentacija Srbije, takmičenje na Svetskom prvenstvu, završila je sa srebrnom medaljom. Od Orlova je u finalu bila bolja selekcija Nemačke.

Sa druge strane, Slovenija je osvojila sedmu poziciju, a Luka Dončić je izabran u najboljoj petorci turnira, zajedno sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.

4
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter