1
Košarka

FOTO: Starsport

PUKLA LJUBAV: Rastali se Virtus i Skariolo, umesto njega nekadašnji trener Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 15.09.23 u 12:10

Komentari ga koštali posla.

Aktuelni selektor reprezentacija Španije i doskorašnji strateg Virtus Bolonje, Serđio Skariolo više nije na klubi ovog italijanskog giganta. Naime, razlog rastanka je komentarisanje iskusnog stručnjaka mendžmenta kluba na konferenciji za štampu.

-Ciljevi i filozofija? To je pitanje za menadžment. Klub je izgradio ovaj tim i dali su ga meni. Roster je gradio menadžment kluba i moramo da im odamo priznanje za to što su bili u mogućnosti da naprave ovakvu ekipu sa raspoloživim budžetom. Sada je na nama da postignemo najbolje što možemo – govorio je Skariolo.

On je Virtus vodio od 2021. godine i sa tim klubom je osvojio dva puta italijanski super kup, a u karijeri je bio na klupi Baskonije, Olimpije Milano, Himkija, Real Madrida, Unikahe. Umesto Skariola kao trener Bolonje trebalo bi da dođe nekadašnji trener Partizana, Andrea Trinkijeri.

FOTO: Starsport
5
0

1 Komentara

  1. TRINKI JE TRI PUTA BOLJI TRENER OD SKARIOLA !
    MOZDA U PRVU PETORKU TRENERA EVRO LIGE A SIGURNO JE U 7 VELICANSTVENIH EVRO LIGE!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter