0
Fudbal

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

„NARAVANO DA NAVIJAM ZA SRBIJU PROTIV AFRIKANACA“: Hrvatski selektor istakao da su Orlovi skoro dobri kao Vatreni!

Objavljeno: 15.09.23 u 08:07

Slažete li se!?

Zlatko Dalić je vrlo verovatno najuspešniji selektor kada su rezultati s ekipama sa ovih prostora u pitanju, a nedavno je govorio i o pomalo kontroverznoj temi, a to je za koga navija kada igra Srbija.

Srbija ima skoro podjednaku ekipu kao mi, ali nešto joj fali. Mi smo se dobro uklopili na svim nivoima i tada su počeli da dolaze rezultati. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regije, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga bih trebalo da navijam?

Ceni Zlatko Orlove…

Nikad nisam loše govorio o Srbiji. Rekao sam jednom da ih ne želim u grupi. Pa, normalno je da želim Škotsku, koju ćemo pobediti, a ne Srbiju koja je jaka, u utakmici koja donosi naboj i sve što ide uz to. Nisam time potcenio Srbiju. Imaju potencijala, dobre igrače, ali im fali još nešto.

Pre žreba za Mondijal u Kataru sreo se sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem.

Piksi je bio fudbalski bog, divio sam mu se kao igraču. Kad smo se sreli u Kataru, izgrlili smo se i pričali kao da se znamo 100 godina.

 

13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter