0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

LAZETIĆ PRED SUSRET SA PANČEVCIMA: ‘Čeka nas nova izazovna utakmica, ne smemo da se kockamo!’ (VIDEO)’

Objavljeno: 15.09.23 u 12:30

‘Očekujem od igrača da budu fokusirani i koncentrisani.’

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekuju sutra od 19 časova ekipu Železničara iz Pančeva u okviru sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener tima sa severa Srbije, Žarko Lazetić je izneo očekivanja pred ovaj duel.

-Posle pauze koju smo imali i dobre serije u prethodnim kolima čeka nas nova izazovna utakmica. Igračima sam rekao da sav fokus treba da im bude samo na ovoj utakmici. Ako ne budemo kakvi treba protiv Železničara, bolje da ne idemo u London i ne igramo protiv Vest Hema – započeo je.

Dodao je da mu se ne sviđa što su im mediji već unapred upisali tri boda.

-To što su nam neki mediji već upisali tri boda ili se samo priča o utakmici u Londonu, nešto je što mi se ne dopada. To sam video i kod svojih igrača, prvi put na treninzima fokus nije onakav kakav želim. Prvo igramo sa Železničarom, a tek onda sa Vest Hemom – jasan je strateg Topolčana.

Očekuje od svojih igrača da budu fokusirani i koncentrisani.

– Zato očekujem od igrača da budu fokusirani, koncentrisani i da na meču budu onakvi kakvi jesu. Ne bismo smeli da se kockamo i olako uđemo u utakmicu. Naravno da možemo i da izgubimo od Železničara, to je fudbal, gde svako svakoga može da pobedi – istakao je on.

Naveo je da se nada da njegovi igrači trebaju da razmišljaju samo o susretu sa Železničarom, a ne o utakmici protiv Vest HemaLigi Evrope.

-Nadam se da igrači neće upasti u zamku priče o utakmici koja dolazi tek za deset dana, već da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima kao do sada… Očekujem od svojih igrača da ne izazivaju sreću i sudbinu, te da se nećemo igrati sa nečim što stvaramo toliko vremena. Iz tih razloga će ova utakmica biti veliki izazov za mene i igrače, da vidimo koliko možemo da nosimo sve ovo što nam se dešava i ovaj ritam koji nam predstoji – poručio je Žarko.

Potom se osvrnuo na kadrovsku situaciju.

-Imamo određene probleme sa igračima. Tri mlada reprezentativca, što nam je imponovalo, odigrali su skoro po 90 minuta protiv Azerbejdžana pre samo dva dana i ovom prilikom im čestitamo na pobedi. Probleme sa povredama imaju Cvetković, Čalušić i Ćirković, tako da će ovo zasigurno biti jedna vrlo izazovna utakmica – zaključio je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter