0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DA LI STE SPREMNI ZA PRODUŽENI VIKEND?: Top 5 predloga kako da provedete ovaj vikend!

Objavljeno: 15.09.23 u 15:55

Želite produktivan vikend, ali nemate ideja? U nastavku dajemo nekoliko predloga kako da što kvalitetnije provedete vreme za odmor i izvučete maksimum iz vikenda. 

Vikend generalno služi za odmor i punjenje baterija kako biste narednu nedelju započeli puni elana. Predlozi u nastavku bi trebalo da pomognu u tome, i da motivišu da što kvalitetnije provedemo subotu i nedelju.

Postavite sebi izazov

Da ne biste zapali u rutinu i da vam ne bi bilo dosadno, postavite sebi izazov koji treba da savladate preko vikenda.

Napravite planove

Tokom nedelje odlučite šta tačno nameravate da radite za vikend i stavite na papir sve potencijalne aktivnosti da biste kreirali plan. To ne znači da ne treba da budete spontani, ali je dobro da barem otprilike imate u vidu kako da provedete vikend, da se ne bi desilo da na kraju ne uradite ništa.

Pronađite nov hobi

Vratite se starom ili pronađite nov hobi. Odvojte vreme za aktivnosti koje vas ispunjavaju, bilo da se radi o crtanju, pecanju ili igranju šaha. Od izuzetne je važnosti da s vremena na vreme praktikujete ono u čemu istinski uživate i što vas zaista raduje i usrećuje.

Spremite se za izlet

Organizujte se sa prijateljima ili članovima porodice izlet u prirodi. Ponesite ćebe, grickalice i piće, te napravite piknik. Ovo će vam dobro doći da ublažite stres koji ste akumulirali tokom radne nedelje.

Uživajte u bogatom sportskom programu

I ovog vikenda nas očekuju uzbuđenja na sportskim terenima širom sveta, kao što je Derbi dela Madonina, koji se održava u subotu od 18 časova, kada će Inter dočekati Milan u derbiju 4. kola Serije A. Pored toga, od 16.15 časova Atletiko Madrid gostuje Valensiji, a kako bi vikend bio što sadržajniji kladionica AdmiralBet je spremila 50% freebeta na prvu uplatu depozita, svakog dana od 15. do 18. septembra.

Ovaj bonus, kao i mnoge druge pogodnosti, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Ne čekajte, već uplatite depozit, pokupite bonus i produžite vikend sa 50% freebet bonusa!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter