0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SNOVI ZVEZDAŠA SU SE OSTVARILI: Bjelica i Teodisić zajedno u crveno-belom! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.23 u 16:55

Veliki potpisi na Malom Kalemegdanu

Košarkaši Crvene zvezde su u punom jeku priprema za nadolazeću sezonu, a njihove radne sesije odvijaju se u legendarnoj hali „Aleksandar Nikolić“. Najnovije pojačanje crveno-belih, Nemanja Bjelica, zvanično je predstavljen u utorak i već je u odličnom raspoloženju počeo sa treninzima sa svojim novim saigračima.

Međutim, ova saradnja donela je i ostvarenje jedne davno željene ambicije Nemanje Bjelice. Naime, Bjelica je u prošlosti izrazio želju da zaigra sa Milošem Teodosićem u istoj ekipi, osim u reprezentaciji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

„Neostvarena želja mi je da igram sa Teom u istoj ekipi, a da to nije reprezentacija“, izjavio je Bjelica prethodno.

Sada, kako svedoče fotografije koje je objavila Crvena zvezda, ova želja se ispunila. Stari prijatelji i bivši saigrači iz reprezentacije, Bjelica i Teodosić, rade zajedno na treninzima u crveno-belom dresu, stvarajući dobru atmosferu i nadu u uspešnu sezonu pred sobom. Navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem očekuju da vide kako će ovaj dvojac zajedno igrati na parketu.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter