0
Fudbal

FOTO: Unsplash/vienna-reyes

OGLASIO SE REAL NAKON SKANDALA: Igrači delili seksualni snimak, evo šta će preduzeti klub!

Objavljeno: 14.09.23 u 23:15

Ozbiljni problemi za evropskog velikana.

Šokantne vesti stigle su nedavno iz Španije, gde su trojica fudbalera madridskog Reala završila u policijskom pritvoru zbog ozbiljnih optužbi. Prema izveštaju „El Confidencial“, fudbaleri su uhapšeni zbog sumnje da su delili seksualni video na kojem se nalazila maloletnica.

Povodom svega toga, oglasio se i klub, zvaničnim saopštenjem u kome je navedeno da će se određene mere preduzeti nakon detaljnijih saznanja.

– Real Madrid obaveštava da je saznao da je jedan igrač iz ekipe Kastilja i tri igrača iz Real Madrida C dali izjavu pred Žandarmerijom u vezi sa prijavom o navodnom širenju privatnog videa putem Vacapa. Kada klub bude imao detaljna saznanja o događajima, preduzeće odgovarajuće mere – napisali su Madriđani u saopštenju.

Podsećamo, incident je prijavila majka maloletnice 6. septembra na Kanarskim ostrvima, nakon čega je pokrenuta istraga. Prema izjavama majke, jedan od trojice fudbalera je snimio seksualni video njenog deteta, a zatim ga delio s drugim osobama.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter