0
Košarka

Marko Guduric Srbija - Kanada 8.9.2023. (photo by STARSPORT)

„NE BEŽIM OD ODGOVORNOSTI, OVO ĆE ME UČINITI BOLJIM“: Gudurić dočekan u Priboju, govorio o promašenoj trojci iz ćoška!

Objavljeno: 14.09.23 u 23:50

„Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže.“

Nakon spektakularnog dočeka košarkaškog tima na balkonu ispred Skupštine Beograda, nastavljaju se pojedinačni dočeci širom države za svakog igrača srpskog tima.

Aleksa Avramović je dočekan u Čačku, dok je Marko Gudurić imao svoj doček u svom rodnom Priboju. Gudurić je tokom ovog događaja govorio o svom iskustvu na Mundobasketu, na kojem je zajedno sa svojim saigračima osvojio srebrnu medalju.

– Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim ljudima bliskim sebi shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh – počeo je Gudurić.

Takođe, istakao je da je bilo trenutaka kada je Srbija mogla osvojiti zlatnu medalju. Njegov potpuno otvoren šut za tri poena iz ćoška nije ušao, iako bi ga obično pogodio.

– Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut – zaključio je Gudurić.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter