0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/Instagram

MILAN VERUJE U JOVIĆA: Spektakularan snimak kao najava Srbina u dresu Rosonera! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.23 u 18:11

Mnogo se očekuje od Luke u novom klubu

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije, Luka Jović, stigao je u Milan iz Fiorentine ovog leta, označavajući novo poglavlje u svojoj karijeri nakon nekoliko turbulentnih sezona u Real Madridu i Firenci.

Luka Jović sezonu u Fiorentini završio sa samo dva postignuta gola, a promenom kluba i dolaskom u Milan, nadaju se da će se vratiti u formu koja ga je učinila jednim od najperspektivnijih napadača u svetu fudbala. Za Luku Jovića interesovanje je pokazala i Crvena zvezda ovog leta, ali je na kraju izabrao Milan.

Milan je svoje novo pojačanje predstavio na impresivan način putem zvaničnih Instagram stranica kluba. Promotivni video deluje snažno i sugeriše na optimizam i uzbuđenje oko Luke Jovića.

Prema informacijama iz Italije, Luka Jović bi trebao da debituje za Milan već ovog vikenda u velikom derbiju „Dela Madonina“ protiv Intera. Povreda iskusnog francuskog napadača Olivijea Žirua otvara mogućnost da Jović zaigra u ovom važnom meču. Pitanje je samo da li će početi kao starter ili će ući sa klupe tokom utakmice.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter