0
Evrokupovi

FOTO: twitter/@FIFAWorldCup

KO ĆE BITI NAJBOLJI? FIFA objavila spisak od 12 kandidata za nagradu „igrač godine“!

Objavljeno: 14.09.23 u 18:33

Biće veoma zanimljivo na glasanju

Svetska fudbalska federacija je objavila listu od 12 igrača koji su u trci za prestižnu titulu najboljeg fudbalera godine. Ovo je izazvalo različite reakcije među ljubiteljima fudbala.

Na ovogodišnjem spisku nije se našao poznati fudbaler Kristijano Ronaldo, koji trenutno igra u bliskoistočnom klubu. Ovo je iznenađenje za mnoge, ali mnogi su smatrali da njegova odsutnost sa liste nije neobična s obzirom na trenutnu fazu njegove karijere.

S druge strane, iznenađenje je bila prisutnost Lionela Mesija na listi, iako trenutno igra u MLS ligi u Sjedinjenim Američkim Državama, koja nije poznata po visokom fudbalskom kvalitetu u poređenju sa evropskim ligama.

Na listi za prestižnu nagradu nalaze se sledeći igrači: Hulijan Alvarez, Kevin de Brujne, Rodri, Bernardo Silva, Erling Haland, Ilkaj Gundogan, Viktor Osimen, Hviča Hvarackelija, Kilijan Mbape, Deklan Rajs.

Očekuje se da će ove godine nagradu za najboljeg igrača odneti Erling Haland, koji je ostvario impresivne uspehe u svojoj karijeri.

Izbor za najboljeg trenera takođe je u toku, a u konkurenciji su Pep Gvardiola, Ćavi, Simone Inzagi, Ange Postekoglu i Lućano Spaleti. Ovo će biti još jedna uzbudljiva godina za svet fudbala, dok ljubitelji igre s nestrpljenjem iščekuju ko će odneti prestižne nagrade.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter