0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

KAMINSKI JE ODUŠEVLJEN: Novi košarkaš Partizana fasciniran atmosferom koju su napravili Grobari na Tašmajdanu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.23 u 20:55

Tek ga očekuje spektakl u Areni

Frenk Kaminski, novi košarkaš Partizana, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje atmosferom na nedavnoj utakmici protiv Fuenlabrade, koja se odigrala na stadionu Tašmajdan pred masovnom podrškom od oko 7.000 vatrenih navijača crno-belih.

Partizan je trijumfovao u ovom prijateljskom meču sa ubedljivim rezultatom 93:63, a Kaminski je doprineo uspehu tima sa 13 postignutih poena.

Nakon utakmice, Kaminski se obratio svojim obožavaocima putem društvene mreže X, gde je podelio svoje utiske o atmosferi tokom meča.

Njegova poruka bila je jasna i puna hvale: „Jedna od najkul utakmica u kojima sam ikada nastupio. Navijači Partizana su neverovatni.

Kaminski je takođe podelio video snimak napravljen iz drona, na kojem se jasno vidi impresivna bakljada koju su strastveni navijači crno-belih priredili na početku četvrtine. Atmosfera koju su stvorili navijači Partizana ne samo da je impresionirala Kaminskog, već je i dodatno učvrstila vezu između tima i svojih vernih pristalica.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter