14
Atletika

BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 21: Ivana Spanovic Vuleta of Serbia during the Women's Long Jump medal ceremony on Day 3 of the World Athletics Championships Budapest 23 at National Athletics Center on August 21 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

IVANA ŠPANOVIĆ U ‘KLINČU’ SA JEDNIM PROVOKATOROM NA TVITERU: ‘Već si poklonila, šta ima da ideš?’

Objavljeno: 14.09.23 u 15:22

Odbrusila mu je.

Prethodnih dana povela se polemika na temu proslave na balkonu.. Narod se pitao zašto odbojkašice i Ivana Vuleta (Španović) nisu bile pozvane, kada već pored košarkaša jesu bili basketaši i Đoković. Ivana je na svom tviter profilu odgovorila:

‘Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog.’ – nakon toga odgovorio joj je jedan ‘fanova’:

‘Pa šta ima da ideš, već si poklonila zlatnu medalju, valjda je dosta’ – aludirajući na poklon predsedniku Srbije, ali ni Ivana nije ostala dužna:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

‘Jel treba i kosarkase da bude sramota onda poklonjene lopte i potpisanog dresa koliko mene ucesnicke medalje takmicenja kog je Srbija bila domacin? Ili samo neko treba da procita neku vest kako je napisana? samo pitam.’ – zaključila je ona.

77
20

14 Komentara

  1. Sta je poenta toga sto govoris, potenciras… ti si neki zanimljivi liberal-evropejac- demokrata koji sebi daje za pravo da lupeta i mesa politiku sa SRBSKOM SAMPIONKON. Sta ti jos smeta, reci? Da ti pomognemo malo. Nemoj bre da si toliko nezadovoljan samim sobom. ZIVELA SLOBODNA I PRKOSNA SRBIJA!

    8
    3
    Odgovori
  2. Odakle si ,Roko,dosao u tu Srbiju,ako je mrzis idi brate iz te Srbije koja ti nije dobra. Zapitaj se sta si sve dobio od Srbije kad ti je bilo najteze.Mi uspehe nasih sportista,posebno Ivane Vulete ne omalovazavamo,nego cenimo svaku kap njenog znoja koi je kapnuo u ime Srbije i svih naroda koji zive u Srbiji. Bravo deco,bravo sportisti,koji se dice svojom zastavom i narodom iz Srbije

    11
    1
    Odgovori
    • Odakle si ,Roko,dosao u tu Srbiju,ako je mrzis idi brate iz te Srbije koja ti nije dobra. Zapitaj se sta si sve dobio od Srbije kad ti je bilo najteze.Mi uspehe nasih sportista,posebno Ivane Vulete ne omalovazavamo,nego cenimo svaku kap njenog znoja koi je kapnuo u ime Srbije i svih naroda koji zive u Srbiji. Bravo deco,bravo sportisti,koji se dice svojom zastavom i narodom iz Srbije

      6
      1
      Odgovori
  3. Dete drago, Ivana ZLATO…. Bilo je i biće negativaca. Pozitivno prihvati, a negativno samo,, bez komentara,,
    VOLIMO TE♥️♥️♥️

    38
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter