0
Domaći fudbal

Delije (FOTO: Starsport)

DELIJE SE OGLASILE: Jaka poruka navijača Crvene zvezde pred Čukarički i Mančester siti!

Objavljeno: 14.09.23 u 20:33

Njihovim igračima je sad podrška najpotrebnija

U subotu od 18:05 na stadionu na Banovom brdu odigraće se jedan od najiščekivanijih mečeva sedmog kola fudbalske Superlige, susret između Čukaričkog i Crvene zvezde. Ova utakmica će biti prava prilika za navijače da podrže svoj tim pred važnim gostovanjem kod prvaka Evrope, Mančester sitija, na startu Lige šampiona.

Delije, verni navijači Crvene zvezde, pozivaju sve pristalice da se pojave i pruže podršku ekipi u ovom ključnom meču. Čukarički je poznat po svojoj borbenosti, posebno na svom terenu, i očekuje se da će biti dostojan protivnik. Međutim, Crvena zvezda ima visoka očekivanja od sezone i cilj je osvajanje titule.

Sigurno derbi kola, ekipa koja na svom terenu može da pomrsi konce svakome, dok nasuprot imamo našu ekipu od koje imamo maksimalna očekivanja ove godine. Utakmica se igra samo par dana pred prvu u Ligi Šampiona i to ni manje ni više pred Mančester siti – stoji u objavi popularnih „Delija“, koji dodaju:

Ako je ikada navijanje i podrška imala smisla i uticaja na igrače i teren, to su ovakve utakmice gde treba da se izboriš za tri boda i da ih motivišeš za utakmicu koja sledi protiv kluba, koji svi znamo koliko je trenutno jak – navodi se u saopštenju.

18
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter