0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SUPERLIGE NE MOŽE IZ KLUBA ZA OGROMAN NOVAC: Srpski klubovi napokon čuvaju igrače i pokazuju ambicije!

Objavljeno: 13.09.23 u 10:39

Ovo je novo videti u Superligi Srbije.

Srpski klubovi s tim da nisu iz zemlje članice EU, po pravilu moraju da prodaju igrače po nižim cenama nego ostatak „integrisanih“ država usled pravila o strancima u većini liga, ali ovo leto smo videli i rast cena transfera, ali i čuvanje okosnice tima od strane nekih ekipa.

Tako da je i Vojvodina u poziciji da odbija ponude, pa je tako nakon dva miliona iz Amerike, sada odbila približnu cifru i iz Rusije, jer je i Rubin bio zainteresovan za usluge Nikole Čumića, prve zvezde Stare dame ove sezone.

„Informacija da Čumić prelazi u Rubin nije tačna. Jednoglasnom odlukom našeg Upravnog odbora ponuda ruskog kluba je odbijena“, saopštio je za Sportski žurnal Dragoljub Zbiljić.

Bilo kako bilo, od septembra Vojvodina mora da pokuša da uhvati priključak u odnosu na ekipe sa vrha tabele, jer su to ambicije kluba, a nije isključeno da će se još pojačati i igrački kadar.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter