0
Košarka

FOTO: Starsport

ŽOC NAKON SUSRETA: ‘Ovo su najlepše utakmice za igranje!’

Objavljeno: 13.09.23 u 20:35

 ‘Presrećni smo što smo ugostili naš bratski klub.’

Trener Partizana, Željko Obradović je nakon trijumfa nad Fuenlabradom izneo svoje utiske o ovom susretu i naveo da je atmosfera bila sjajna i da je zadovoljan.

Ovo su najlepše utakmice za igranje. Presrećni smo što smo ugostili naš bratski klub i prošle godine smo igrali tamo i bilo je fenomenalno. Zadovoljan sam kako su to navijači prihvatili i što su skandirali Fuenlabradi, bila je sjajna atmosfera i sve ostalo je nebitno.Došli su nam ljudi iz Fuenlabrade, a navijači nam veruju i znamo koliko nam veruju pa imamo veću obavezu da im vratimo na svakoj utakmici koju igramo, baš kao i u pripremnoj utakmici – istakao je on.

Dotakao se i Alekse Avramovića.

-Čestitam Aleksi, Pešiću, Daniloviću i svim igračima koji su igrali fenomenalno i doneli srebrnu medalju. Srebro ovoga puta sija kao zlato – zaključio je Obradović.

Podsetimo, Partizan je odigrao prijateljsku utakmicu na stadionu Tašmajdan protiv bratske Fuenlabrade i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 93:63. Ovaj događaj uveličali su navijači domačeg tima sjajanom atmosferom.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter