0
Fudbal

FOTO: Starsport

SRBIJA GOTOVO SIGURNO NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Evo kakve šanse analitičaru daju Orlovima za plasman!

Objavljeno: 13.09.23 u 09:44

Orlovi na dobrom putu.

Završen je još jedan kvalifikacioni ciklus dvomeča za EURO 2024, a do samog svršetka kvalifikacija, ostale su još tri ili četiri utakmice, a Orlovi su u ova dva meča iza nas bili praktično polovični, trijumf protiv Litvanije, odnosno poraz od Mađarske.

Ipak svima kojima je Srbija tim za koji navijaju stigle su sjajne vesti od analitičara, jer predikcije koje su dali analitičari portala weglobalfootball.com su nešto što nam ide kompletno na ruku.

Naime, našoj selekciji je dato čak 99 posto šanse da se plasira  na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine, dok su za 0.3 procenta i mađarski igrači sigurniji na završnom turniru, što implicira da Crna Gora, Bugarska i Litvanija nemaju šanse za odlazak na EURO prema pomenutom portalu.

Ipak, predikcije su jedno, analitika drugo, a teren treće, ipak neophodno je da se porazi Crna Gora kako bi došli do dugoočekivanog mesta u grupi najjačeg reprezentativnog evropskog takmičenja.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter