0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PRIKLJUČITE SE NAJUZBUDLJIVIJEM ONLINE POKER TURNIRU U SRBIJI, SKROZ BESPLATNO: AdmiralBet deli 10 ulaznica za ekskluzivni buy-in poker turnir!

Objavljeno: 13.09.23 u 16:50

Novi giveaway je počeo! AdmiralBet poziva sve ljubitelje Texas Hold’em online pokera da učestvuju u izvlačenju i osvoje ulaz na prestižni Sunday Belgrade Special turnir sa zagarantovanim fondom od 30.000 dinara u kešu!

Svi zainteresovani mogu da učestvuju u izvlačenju koje je na programu u petak, a sve što je potrebno da urade kako bi se našli među 10 srećnih dobitnika je da zaprate Instagram profile @admiralbet_kladionica i @admiralbet_poker, lajkuju objavu vezanu za giveaway i da u komentaru naznače osobu sa kojom bi odigrali partiju pokera. Dobitnicima sleduje ulaz na gore pomenuti buy-in turnir, koji je na programu u nedelju od 20 časova, kao i sredstva za igru, potpuno besplatno, dok prethodna uplata depozita na AdmiralBet nalog nije preduslov za učešće u izvlačenju.

U nagrađivanju mogu učestvovati svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs, iako pre toga nisu imali uplate na nalog. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Požurite, uđite na svoj Instagram nalog, zapratite navedene profile, lajkujte objavu, ostavite komentar i osvojite ulaz na najuzbudljiviji online poker turnir u Srbiji!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter