1
Košarka

FOTO: Starsport

PARTIZAN UBEDLJIV NAD FUENLABRADOM: ‘Grobari’ napravili spektakl na Tašu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.23 u 20:10

Fanstatično izdanje ‘crno-belih’

Košarkaši Partizana odigrali su prijateljski susret sa Fuenlabradom pod otvorenom nebom na stadionu na Tašmajdan i trijumfovali su ubedljivim rezultatom 93:63. Ovoj pobedi dopirineli su i najvatrenije pristalice ‘crno-belih’ koji su priredili paklenu atmosferu i još više ulepšali ovaj događaj.


U redovima Partizana najefikasniji su bili Kevin Panter sa 14, Frenk Kaminski sa 13, a poen manje postigao je Alen Smailagić. Za Fuenlabradu su se istakli Aranitović sa 12, Mekgru sa devet i Mesiček sa sedam poena.

Susret je obeležila u dominacija crno-belih tokom celog susreta. U prvoj četvrtini Panter i Uroš Trifunović su serijom brzih poena odveli Partizan do 5:0, potom je usledio odgovor gostiju iz Španije i sredinom prve deonice Fuenlabrada je stigla do egala.

FOTO: Starsport

Ulaskom Nanelija, Smailagića i Kaminskog tim Željka Obradović je dobio na jačini u napadu, a to je rezultirali da na kraju prve deonice bude 24:13. Ubrzala je Fuenlabrada i uspela da smanji nakratko ispod dvo poena zaostatka, ali je na poluvremenu Partizan imao +22 (50:28).

Tokom uvodnih pet minuta treće četvrtine smenjivali su se periodi pada i podizanja ritma u igri oba tima, da bi u nastavku Partizan ponovo imao potpunu kontrolu i dvocifrenom prednošću stigao do velikih 73:41 na ulazu u poslednjih 10 minuta. Željko Obradović je u poslednjoj četvrtini veću minutažu dao mladim, domaćim igračima.

FOTO: Starsport

Partizan je u jednom trenutku stigao i do maksimalnih +38, da bi gosti serijom 7-0 smanjili rezultat na 81:50 na ulasku u poslednja četiri minuta. Usledio je period nešto opuštenije igre na obe strane u finišu meča, a na kraju su crno-beli slavili sa 93:63.

FOTO: Starsport
19
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter