0
Fudbal

FOTO: Real Madrid @realmadriden/ Twitter

NOVI SKANDAL? Skaut tvrdi – ‘On nema toliko godina!’

Objavljeno: 13.09.23 u 12:55

Vrlo interesantne tvrdnje izneo je bivši skaut ‘galaktikosa’.

Nekadašnji skaut Real Madrida – Manolo Romero govorio je o svojim sumnjama da mladi napadač Endrik nema zapravo 18 godina, a svoj stav opravdao je jednom interesantnom pričom.

Uvek sam imao sumnju oko Endrika i da li su te godine tačne. Da, zato što je fizički previše spreman. Uvek se setim anegdote oko Radamela Falkaa, koji je u Evropu stigao stariji nego što se mislilo.’ – rekao je Romero i odmah potom nastavio:

Sećam se da je jedan od mojih nadređenih u Realu išao da gleda utakmicu Kolumbije i Urugvaja na prvenstvu Južne Amerike. Narednog dana je u novinama objavljena fotografija sa jednog od ranijih okršaja dve ekipe. Na toj slici je bio i Radamelov otac, takođe reprezentativni fudbaler. Pored njega dečak, Falkao. Dovoljno je bilo samo da pogledate datum da vidite razliku u godinama. Kasnije je to potvrdio i Pačo Maturana’ – zaključio je Romero.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter