0
Košarka

FOTO: Starsport

DOZIJER O ‘GROBARIMA’: ‘Blagoslov je igrati pred ovakvim navijačima!’

Objavljeno: 13.09.23 u 23:50

‘Polako se privikavam, ima dosta razlike u odnosu na NBA.’

Najnovnije pojačanje Partizana, Pi Džej Dozijer izneo je svoje utiske nakon susreta sa Fuenlabradom. On se dotakao navijača ‘crno-belih’ i naveo da se trudio da zadrži pažnju na utakmicu, ali da je sve vreme njegov pogled bio ka tribinama.

-Sjajna armosfera. Blagoslov je igrati pred ovakvim navijačima. Trudio sam se da zadržim pažnju na utakmici, ali sve vreme sam gledao u navijače – istakao je on.

Dodao je da jedva čeka početak sezone.

-Veoma uzbudljivo iskustvo igranje na otvorenom. Potrebno je vremena da se još uigramo, ali imamo odličnu grupu i jedva čekamo početak sezone – poručio Dozijer.

Nije nedorečen ostao ni Frenk Kaminski koji je rekao da je sjajna atmosfera i da su navijači neverovatni.

-Sjajna atmosfera, navijači su neverovatni. Polako se privikavam, ima dosta razlike u odnosu na NBA. Uigravamo se i želimo da budemo sve bolji i bolji. Imamo mnogo mladih igrača i atmosfera u svlačionici je odlična, uživamo međusobno – jasan je on.

Podsetimo, Partizan je odigrao prijateljsku utakmicu na stadionu Tašmajdan protiv bratske Fuenlabrade i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 93:63. Ovaj događaj uveličali su navijači domačeg tima sjajanom atmosferom.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter