0
Košarka

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ IMAO REČI HVALE ZA NOVAKA: ‘On je jedna pojava koja zrači, svako bi da ukrade njegovo vreme!’

Objavljeno: 13.09.23 u 19:40

‘Ulazi u legendu i svaka mu čast na svemu.’

Košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije, Aleksa Avramović još uvek je pod utiskom od sinoć i nevernoatne atmosfere koju su priredili ljudi koji su ih dočekali. Sinoćno slavlje uveličalo je i prisustvo najboljeg teniser svih vremena, Novak Đoković koji je izazavao posebno oduševljenje prisutnih, a Avramović je imao samo reči hvale.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

-On je jedna pojava koja zrači, svako bi da ukrade njegovo vreme. Nismo ništa specijalno pričali što bi vas zaintrigiralo, već o normalnim temama. Čestitao sam na velikom uspehu i načinu kako predstavlja narod, kao i na tome što je najbolji po mom mišljenju. Jedan je od najboljih sportista ikada uz Majkla Džordana, Muhameda Alija… Ulazi u legendu i svaka mu čast na svemu – istakao je za Sport Klub, Aleksa Avramović.

Podsetimo, sinoć je održan doček za košarkaše i basketaše Srbije Novaka Đokovića, atmosfera je bila do potpunog usijanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter