0
Košarka

FOTO: Starsport

ANĐUŠIĆ ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: ‘VIše smo gledali bakljadu i vatromet nego utakmicu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.23 u 20:55

‘Specijalna utakmica.’

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić je nakon prijateljskog susreta sa Fuenlabradom rekao da da kada su vide kakva je bila podrška sa tribina imaju još veću motivaciju.

-Specijalna utakmica jer su prijatelji iz Fuenlabrade prvi put došli u Beograd, a svi znamo koliko istorije ima između ova dva kluba i sve je bilo sjajno, svi su uživali, pune tribine u ovom ambijentu što je velika stvar. Prošli smo pripremni period pa jedva čekamo da počnu utakmice i pogotovo sezona. Kada vidimo ovakvu podršku tribina još više smo motivisani i ne možemo da zamislimo šta nas čeka kada počnu zvanične utakmice – naveo je on.

Utakmica se igrala pod otvorenim nebom, a Danilo je istakao da je bilo malo čudno.

-Čudan je osećaj kao da si izašao na basket, ali svima je bilo uživanje ma koliko bilo neobično. VIše smo gledali bakljadu i vatromet nego utakmicu, zaista sjajna atmosfera i hvala navijačima na svemu ovome – poručio je.

Zadovoljan je pripremama.

-Zadovoljan sam pripremama, dosta nas je ostalo zajedno i novi igrači koji su došli su sa velikim iskustvom i pripreme su prošle dobro pa imamo još dve nedelje što je dosta vremena da se poradi na detaljima i na hemiji koja je najvažnija za dobre rezultate jer su ovo sve dobri momci i lepo su se uklopili – zaključio je Anđušić.

Podsetimo, Partizan je odigrao prijateljsku utakmicu na stadionu Tašmajdan protiv bratske Fuenlabrade i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 93:63. Ovaj događaj uveličali su navijači domačeg tima sjajanom atmosferom.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter