0
Košarka

FOTO: Starsport

ŽOC PONOSAN NA SREBRNE KOŠARKAŠE: ‘Fantastičan rezultat, treba im česitati na svemu!’

Objavljeno: 12.09.23 u 09:15

‘Mi smo ponosni kako su oni igrali i kako su se ponašali.’

Trener Partizana, Željko Obradović se oglasio povodom osvojenog srebra Srbije na Mundobasketu i istakao da je napravljen fanstastičan rezultat.

-Reprezentacija je napravila fantastičan rezultat. Igrali smo izvanrednu košarku, a bili smo i u finalu blizu pobede. Bilo je i zdravstvenih problema, kao što je rekao selektor Pešić na konferenciji za medije, a za koje niko nije znao. Treba im česitati na svemu, napravili su fantastičan rezultat. Mi smo ponosni kako su oni igrali i kako su se ponašali. Još jednom ponavljam, veliki uspeh – poručio je Obradović.

Podsetimo, Srbija je na ovogodišnjem Mundobasketu bila oslabljena za nekolicinu prvotimaca zbog povreda, ali je četa Svetislava Pešića ipak stigla do finala. ‘Orlovi’ su na kraju izgubili od Nemačke rezultatom 83:77, ali i pored poraza pokazali su da su tim i veliko požrtvovanje.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter