0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (L) Nemanja Milunovic (LM), Milan Borjan (LM) Aleksandar Katai (M) Marko Gobeljic (RM) Stefan Lekovic (R) after Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

„VRATIĆEMO SE MI U ZVEZDU“: Moćna poruka Borjana i Gobeljića oduševila Delije! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.23 u 17:20

Šest godina su zajedno proveli u klubu

Milan Borjan, bivši kapiten Crvene zvezde, uputio je emotivnu poruku povodom odlaska svog dojučerašnjeg saigrača i prijatelja, Marka Gobeljića, iz kluba. Obojica su zajedno učestvovali u osvajanju svih šest uzastopnih šampionskih titula Crvene zvezde.

Na svom Instagram profilu, Borjan je podelio fotografije sa Gobeljićem i napisao: „Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli da dođu.“

Borjan je nastavio da se seća zajedničkih napora i borbe da se klub vrati na staze stare slave: „Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije, našim navijačima, našim Delijama, vratili osmehe, titule, radovanje, sreću.“

On je takođe istakao važnost zajedništva i predanosti: „Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvek bila i biće božanstvo.“

Na kraju poruke, Borjan je poželeo Gobeljiću sreću u nastavku karijere i izrazio nadu da će se jednog dana vratiti kao podrška novim šampionima Crvene zvezde.

Gobeljić je odgovorio na ovu poruku zahvalnošću i tri crvena srca, pokazujući duboko prijateljstvo između ova dva fudbalska velikana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Borjan (@borjan_milan_official)

16
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter