0
Košarka

FOTO: Starsport

STEFAN JOVIĆ: ‘Ovaj tim ima dušu, Boriša nam je dao energiju da poginemo na terenu!’

Objavljeno: 12.09.23 u 10:50

‘Svakako da smo ponosni jer smo od samog pčetka priprema verovali u ono što radimo.’

Košarkaši Srbije su se sinoć vratili iz Manile okićeni srebrom, a na aerodromu su imali fenomenalan doček, što i oni sami nisu očekivali. Reprezentativac naše selekcije, Stefan Jović zahvalio se svima na podršci u ovolikom broju i istakao da su ostavili poslednju atom snage.

-Svakako da smo ponosni jer smo od samog pčetka priprema verovali u ono što radimo i iskreno nismo očekivali ovakvu euforiju pa hvala svima što su došli u ovolikom broju sva podrška je stizala do nas i ostavili smo svaki atom snage sve do finala – naveo je.

Poručio je da ovaj tim ima dušu i da je najvžanije da je Boriša Simanić sada dobro.

-Ovaj tim… Ja sam od 2014. godine tu u reprezentaciji i tim ovaj ima dušu to je ono što ostaje za nama pa ne mogu da zaborvim ni nemili događaj sa Borišom koji je nama dao energiju i poruke koje su stigle do nas su nam pomogle da poginemo na terenu i napravimo rezultat. Najvažnije je da je on dobro i hvala svima što je on dobro – jasan je on.

Plasmanom u polufinale, Srbija je obezdebila plasman na Olimpijske igre 2024. godine u Parizu.

-To je bio naš zacrtani cilj koji smo imali još od polaska u Kinu i bili smo presrećni i žreb je išao na našu stranu i mora malo sreće da bi bilo rezultata – zaključio je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter