0
Dejvis kup

Dusan Lajovic returns the ball to Novak Djokovic during the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 21, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

SRBIJA POVELA PROTIV JUŽNE KOREJE: Dušan Lajović uspeo da savlada žilavog Honga!

Objavljeno: 12.09.23 u 18:55

Dobar početak za naše momke

Teniser Dušan Lajović uspešno je započeo Dejvis kup duel protiv Korejca Seong Čan Honga, donoseći Srbiji vođstvo od 1:0 u okviru grupe C.

Lajović je sjajno odigrao svoj meč protiv Honga, pobedivši sa rezultatom 6:4, 7:6. Prvi set je doneo ključni trenutak kada je Lajović uspeo da oduzme servis protivniku i dođe do vođstva od 3:2. Ovo vođstvo je čuvao sve do kraja prvog seta.

U drugom setu, igrači su se izmenjivali u osvajanjima poena na servis gemovima, ali nije bilo brejkova. Set je završen tajbrejkom, gde je Hong imao dve set lopte, ali je Lajović uspeo da se izvuče i odigra izvanredan tajbrejk.

Ovom pobedom, Srbija je stekla prednost od 1:0 u Dejvis kupu protiv Južne Koreje. Sledeći duel će igrati Laslo Đere protiv Sunvu Kvona, a pobeda u tom meču bi Srbiju približila ukupnoj pobedi protiv Korejaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter