0
Odbojka

FOTO: OSSRB

SRBIJA OKONČALA UČEŠĆE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Poljska bolja od naših momaka!

Objavljeno: 12.09.23 u 22:32

Muška seniorska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale XXXIII EP 2023.

 

Poljska je večeras u Bariju, u trećem četvrtfinalu, posle velike borbe pobedila Srbiju sa 3:1, po setovima 26:28, 25:15, 36:34 i 25:17, posle 130 minuta igre

Fantastičnu odbojku su prikazali puleni Igora Kolakovića i Nikole Grbića, a u polufinale je otišla Poljska posle više od 2 časa pravih odbojkaških majstorija na obe strane. Igrala je Srbija hrabro, požrtvovano, ali i strpljivo i kvalitetno. Povela je sa 1:0 i nije se predavala. Evidentno je da je meč odlučio treći set u kome je Srbija imala četiri set lopte, ali je Poljska iskoristila svoju devetu za vođstvo od 2:1.

SERBIA- POLONIA
EUROPEO MASCHILE 2023 PALLAVOLO
VOLLEY
BARI 12-09-2023
FOTO FIORENZO GALBIATI

Svi odbojkaši Srbije zaslužuju samo pohvale, jer i u ovom meču su dali svoj maksimum i dostojno predstavljali zemlju koja se diči mnogobrojnim odbojkaškim medaljama. Nije Srbiji mogao da pomogne povređeni Uroš Kovačević, kao ni Srećko Lisinac, ali je sigurno da Igor Kolaković neće tražiti nikakva opravdanja. Ukoliko ne bude iznenađenja u poslednjem duelu četvrtfinala između Italije i Holandije, Srbija će zauzeti peto mesto u konačnom plasmanu na prvenstvu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter