1
Košarka

FOTO: Starsport

PETRUŠEV PORUČIO: ‘Idemo po zlato u Parizu!’

Objavljeno: 12.09.23 u 09:35

Sjajna atmosfera.

Orlovi’ su sinoć sleteli iz Manile Beograd, a na aerodoromu ‘Nikola Tesla su ih sačekali navijači koji su im priredili doček za pamćenje. Orilo se ‘šampioni’, a naši igrači su bili oduševljeni, a jedan od Pešićeve slagalice koji je igrao važnu ulogu u timu, Filip Petrušev  poručio je da niko nikada nije bio deo ovakve ekipe.

-Fenomenalan osećaj, o ovome sam sanajao kada sam bio mali. Što da ne osvojimo i to zlato u Parizu. Niko nikada nije bio deo ovakve atmosfere i ekipe – istakao je Petrušev.

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije je posle svih pehova i nedaća koje su je zadesila uspela da se plasira u finale  Mundobasketa. Međutim, tamo ih je čekala Nemačka koja je bila jedina neporažena ekipa na turniru, a Pešićevi izabranici su doživeli poraz 83:77.

0
0

1 Komentara

  1. Mnogi ,pa i neki kosarkaski strucnjaci, misle da je veliko pitanje da li bi Jokic unapredio ovu ekipu koja ima izuzetnu slogu i homogenost. Ipak, ja mislim da bi ova ekipa sa Jokicem, Vasom, Kalinom ,Pokijem mogla da nas obraduje u Parizu. Nisam bas siguran sa zlatom, ali znam da Nemci nemaju tamo sansu. Ovo sto se desilo rezultat je dosta posebnih faktora, i sami Bog zna da li ikad vise. Oni su od ozbiljnih favorita (iskreno malo je ko racunao njih uopste kao na favorite!?) dosli na SP u najboljem mogucem sastavu, drugi i ne bas, posebno Ameri,pa i mi i Francuzi, Grci…. Bice zestoki obracuni. Jedino je izvesno da ce NBA USA biti apsolutni favorit, sve drugo je potpuno neizvesno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter