0
Košarka

FOTO: Starsport

‘ORLOVI’ DOLETELI U DOMOVINU: Imali sjajan doček na aerodromu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.23 u 08:20

Zaluženo.

Košarkaška reprezentacija Srbije okitila se srebrnom medaljom na ovogodišnjem Mundobasketu. U finalu izabranici Svetislava Pešića poraženi su u finalu od selekcije Nemačke i morali da se zadovolje drugim mestom. Međutim, ovakav uspeh niko nije predvideo i svi su otpisali ove momke još pre starta šampionata.

Uz sve pehove koji su se dogodili, srpski nacionalni tim je uspeo da se plasira u finale, ali su Nemci bili konkretniji i bez poraza osvojili zlato. Sinoć su ‘orlovi’ doleteli u svoju domovinu, a na aerodromu ‘Nikola Tesla’ imali doček kakav dolikuje, gde je skandirano ‘šampioni’.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Kapiten Srbije, Bogdan Bogdanović je rekao da je pesrećan i zahvalio se svima na podršci.

-Ne znam pitanje ali sam presrećan što su ljudi došli u velikom broju i hvala im na tome pa se nadam da su uživali u igrama ovog tima – poručio je.

Osim njega, govorio je i Stefan Jović koji je naveo da nije očekivao ovakvu euforiju.

-Svakako da smo ponosni jer smo od samog početka priprema verovali u ono što radimo i iskreno nismo očekivali ovakvu euforiju pa hvala svima što su došli u ovolikom broju sva podrška je stizala do nas i ostavili smo svaki atom snage sve do finala – istakao je Jović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter