1
ATP

FOTO: Screenshot

NOVAK KAKVOG DO SADA NISMO VIDELI: U zagrljaju košarkaša srpski as briznuo u plač – Kakva emocija! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.23 u 21:18

Eksplozija emocija.

Večeras su navijači došli ispred balkona da pozdrave zlatne basketaše koji su stigli sa Evropskog prvenstva, srebrne košarkaše sa Mundobasketa i osvajača US opena, Novaka Djokovića.

Prisustvovalo je desetine hiljada ljudi jednog pravom emotivnom izlivu. Verovatno i najveći u istoriji srpskog sporta – Novak Djoković nije uspeo da suzdrži emocije, te je u jednom momentu briznuo u plač.

Odmah su mu prišli reprezentativci i zagrlili ga, te su zajedno sa zaista predivnim navijačima podelili taj momenat. Prosto je neverovatno koliko Novak sve toliko emotivno doživljava, kada je u pitanju Srbija.

29
2

1 Komentara

  1. Velicanstven docek. Preemotivno je bilo. Ovakav docek samo srpski narod moze da organizuje, jer imamo dobro srce i dusu i najbolje sportste koji zasluzuju i mnogo vise. Pokazali su kako se voli i bori za svoju lepu Srbiju. Svaka cast momci .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter