0
Fudbal

Marko Gobeljic Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GOBELJIĆ SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD ZVEZDE: ‘Hvala ti što si mi ostvarila dečački san!’

Objavljeno: 12.09.23 u 08:55

‘Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom.’

Nekadašni fudbaler Crvene zvezde, Marko Gobeljić oprostio emotivnom porukom od kluba i navijača. On je na svom instagram profilu uz fotografiju ćerke i žene se zahvalio svima i poručio da će uvek biti uz ‘crveno-bele’.

-Hvala ti što si mi ostvarila dečački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvala ti što si me učinila jednim od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba. Hvala ti što si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmica koju sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti Zvezdo – istakao je on.

-Želim svima da se zahvalim na predivnih 6 godina u klubu. Saigračima, trenerima, upravi, navijačima i svim zaposlenim u klubu! Hvala mojoj porodici koja ja uvek bila uz mene. A za kraj bih ostavio ono što ja najviše volim, tu severnu tribinu što me je gurala uvek da dam sve od sebe i koja je uvek bila tu za mene. Hvala vam “delije”.  Samo za tebe, uvek uz tebe Crvena zvezdo – poručio je Gobeljić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

Podsetimo, Marko Gobeljić je nakon šest godina napustio tim iz Ljutice Bogdana, a odigrao je 233 utakmice i osvojio šest domaćih šampionata i tri Kupa Srbije. Bivši bek Zvezde je potpisao jednogodišnjim ugovor sa Kifisom, timom koji se takmiči u Grčkoj.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter