0
Košarka

Serbian fans welcome the national basketball team in front of the city assembly, after they won the silver medal on the world cup, Serbia, Belgrade, 12.09.2023.(Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVNI OGNJEN DOBRIĆ: ‘Nismo spavali, čekali smo rezultate!’

Objavljeno: 12.09.23 u 22:55

Nesumnjivo veliki uspeh za momka rodom iz Knina!

Pored košarkaša Srbije, na balkonu su se našli još Basket reprezentativci, kao i osvajač US opena, Novak Djoković. Ognjen Dobrić nakon svega što je uradio na Mundobasketu, rekao je:

Iskreno još nismo svesni. Znali smo za podršku nacije i van Srbije. Ali kada smo sleteli videli smo da je mnogo veća euforija nego što smo očekivali, prijatno smo bili iznenađeni. Bilo je raznih emocija, planja i tuge što nismo uzeli to zlato. Hvala im na tome, oseća se ta energija, to nismo mogli da znamo dok nismo došli ovde. Sada znamo i osećaj je neverovatan. Već odavde mogu da vidim kakva je atmosfera. Hvala im na tome, borili smo se za njih, za nas, za narod. Uzeli smo medalju, oni su prepoznali to od prvog trenutka, hvala im na tome.’ – rekao je Dobrić, da bi potom govorio o Boriši Simaniću:

Serbian fans welcome the national basketball team in front of the city assembly, after they won the silver medal on the world cup, Serbia, Belgrade, 12.09.2023.(Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

‘Boriša je jedan od omiljenih članova reprezentacije. Kada se to desilo, nismo spavali, čekali smo svi zajedno rezultate, čekali smo nalaze da vidimo da li će trebati operacija, jer nismo znali o čemu se radi. Zajedno smo svi iščekivali poruke i pozive da vidimo šta će da se desi. Nakon toga se promenio tok takmičenja za nas, sve je krenulo na bolje. Nije to samo sa košarkaške strane, već smo krenuli da igramo jedan za drugog, da čuvamo leđa jedan drugom i mislim da nam je to donelo rezultat.’ – zaključio je Dobrić za Telegraf.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter