0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

BOGDANOVIĆ PORUČIO: ‘Partizan treba da ostavi samo ove gospođe što rade u računovodstvu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.23 u 14:55

 ‘Sve ostalo treba smeniti i dovesti u klub prvo čoveka po imenu Zoran Bata Mirković.’

Fudbalski analitičar, Rade Bogdanović gostovao je u podkastu ‘Miljanov korner’ gde je govorio o raznim temama, ali se dotakao i stanja u Partizanu. On je istakao da sve treba smeniti, a da u klub dođe Zoran Bata Mirković.

-FK Partizan u ovom trenutku treba da ostavi samo ove gospođe što rade u računovodstvu, da ne bi izgubile posao. Ili gospoda. Sve ostalo treba smeniti i dovesti u klub prvo čoveka po imenu Zoran Bata Mirković, koji je najčestitiji sportista i fudbalski radnik, sa najboljim karakterom u ovoj državi. Kao takav, zato ga tu i nema. Moram da kažem da sam batu Mirkovića video jednom u poslednjih 10 godina, da ne budem posle njegov portparol. Izvinjavam mu se, ali hoću da kažem kakav karakter treba klubu – poručio je on.

Potom se osvrnuo na povratak Tomislava Karadžića na mesto predsednika radne grupe.

Meni je neshvatljivo da neko u 86. godini da ima želju da se bavi fudbalom. Nema tu sreće, to je samo zamajavanje i žao mi je situacije, jer Zvezda i Partizan imaju fenomenalne navijače. Žao mi je što taj klub doživljava nešto što ne zaslužuje, ma da i sami su krivi – naveo je Bogdanović.

22
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter