0
Domaći fudbal

Marko Gobeljic Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 22 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA SE ZVANIČNO OPROSTILA OD GOBELJIĆA: Nakon 6 godina, vreme je za rastanak!

Objavljeno: 11.09.23 u 21:14

Novi izazov u karijeri.

Nakon 6 godina provedenih u crveno-belom dresu, Marko Gobeljić će se susresti sa novim izazovima u karijeri. On je postao novi igrač grčkog Kifisa, a danas se FK Crvena zvezda i zvanično oprostio od njega.

– Nakon šest izuzetno uspešnih godina, Marko Gobeljić i Crvena zvezda se rastaju. Upisao je defanzivac 233 nastupa, dok je 13 puta zatresao mrežu protivnika i to ne samo u prvenstvu, već i na evropskoj sceni.

Gobelja, hvala ti i puno sreće u nastavku karijere – napisali su iz FK Crvena zvezda na društvenoj mreži „X“.

Gobeljiću će kao saigrač prvaiti društvo još jedan Srbin, nekadašnji fudbaler Partizana i Zvezde Ognjen Ožegović. Podsetimo, Marko je ‘crveno-beli’ dres obukao 2017. godine, a došao je iz kruševačkog Napretka, dok je tokom prošle takmičarske godine odigrao je 15 susteta i bio dva puta precizan. Pored ova dva tima, branio je boje Sloge iz Kraljeva.

 

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter