1
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ZA SVAČIJI DŽEP: Crvena zvezda objavila cenu paketa karata za Ligu šampiona!

Objavljeno: 11.09.23 u 17:55

Čini se da je šampion Srbije izašao u susret svojim navijačima

Fudbalski klub Crvena zvezda sprema se za svoj povratak na veliku evropsku scenu, Ligu šampiona, gde će se takmičiti protiv najboljih evropskih klubova. Klub je objavio detalje o prodaji ulaznica za domaće utakmice na stadionu „Rajko Mitić“.

Počevši od utorka, 12. septembra, navijači Crvene zvezde moći će da kupe pakete ulaznica za tri utakmice u Ligi šampiona. Prodaja će prvo biti dostupna online, dok će na licu mesta i blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ biti dostupna od 16. septembra.

Kako bi podržali svoje vernike, Crvena zvezda je obezbedila popust od 500 dinara za one koji se odluče za online kupovinu. Evo i cena karata za različite sektore stadiona:

Sever/Jug: 9.000 dinara (8.500 dinara online)
Istok: 19.500 dinara (19.000 dinara online)
Zapad: 22.500 dinara (22.000 dinara online)

Prva utakmica Crvene zvezde u Ligi šampiona očekuje se protiv Mančester sitija na stadionu Etihad u Engleskoj. Navijači su već počeli s nestrpljenjem da iskažu svoju podršku klubu i da se pripreme za uzbuđenje koje donosi najprestižnije evropsko klupsko takmičenje.

19
4
1 Komentara
  1. Hoće li dobiti Zvezda kao pomoć ovaj jeftini parizer, valja da ojačaju za ligu šampiona. Sendviči pre utakmice dobro dodju..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter