0
Košarka

Zeljko Rebraca Kosarkaski klub Partizan proslava 30. godina evropske titule i donatorska vecera 14.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„U OVE MOMKE NA POČETKU NIKO NIJE VEROVAO: Rebrača oduševljen uspehom košarkaša!

Objavljeno: 11.09.23 u 21:40

„Samo moramo da budemo ujedinjeni.“

Košarkaška reprezentacija Srbije obradovala je čitavu naciju osvojenom srebrnom medaljom na Svetskom prvenstvu u košarci. Uspeh Orlova, prokomentarisao je i legendarni srpski košarkaš Željko Rebrača koji je podvukao da u ove momke, gotovo niko nije verovao pre Mundobasketa.

– Mi uvek želimo da idemo u finale, samo moramo da budemo ujedinjeni i da podržimo te momke koji se pojave. U ove momke se na početku nije verovalo, a oni su došli do finala. Mi moramo mnogo više da radimo i mnogo više da budemo posvećeni na svim nivoima – počeo je Rebrača.

Selektor Svetislav Pešić, na konferenciji nakon finala. govorio je o značaju domaće lige, što je posebno napomenuo i Rebrača.

Mi moramo da imamo naš sistem i našu ligu. U ovom momentu mi je nemamo na tom nivou da sve srpske ekipe igraju u jednom takmičenju, to je fakat, i to moramo da menjamo ako želimo košarku na mnogo višem nivou i ako želimo mlade igrače koji će da se razvijaju i kasnije igraju za tu reprezentaciju – zaključio je Rebrača.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter