0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUŽNE VESTI U HUMSKOJ: Preminula legenda kluba i član čuvenih „Partizanovih beba“

Objavljeno: 11.09.23 u 19:21

Srpski sport je zavijen u crno

Javnost u Srbiji je danas sa tugom primila vest o preminuću legendarnog fudbalera Ilije Mitića, člana čuvene generacije „Partizanovih beba“. Ilija Mitić preminuo je u 83. godini života u San Francisku, Sjedinjenim Američkim Državama.

Ilija Mitić ostavio je neizbrisiv trag u istoriji fudbala i sportskog nasleđa Srbije. Tokom svoje karijere, pored FK Partizan, nastupao je i za OFK Beograd i Olimpik iz Marseja, što ga je učinilo prepoznatljivim i van granica Srbije. Mitić je bio deo generacije „Partizanovih beba,“ koja se smatra jednom od najtalentovanijih i najuspešnijih generacija fudbalera u istoriji kluba.

Njegova predanost, strast prema igri i sportski duh ostaviće neizbrisiv trag u sećanju mnogih ljubitelja fudbala. FK Partizan i celokupna sportska javnost izražavaju saučešće porodici i prijateljima Ilije Mitića u ovim teškim trenucima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter