0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

SKANDAL U SVETU FUDBALA: Zvezda Juventusa pozitivna na doping!

Objavljeno: 11.09.23 u 18:11

Svi su u šoku

Fudbaler Juventusa, Pol Pogba, suočava se sa kontroverznim doping skandalom nakon što je testiran pozitivno na prisustvo testosterona, prema izveštaju lista „Korijere dela Sera“. Ovaj incident dogodio se nakon meča protiv Udinezea, iako Pogba nije bio deo tima koji je igrao na tom susretu.

Ovo neočekivano otkriće izazvalo je zaprepašćenje i izvan fudbalske zajednice, jer je Pogba bio podvrgnut doping testiranju iako nije igrao u utakmici. Rezultati su pokazali prisustvo tragova testosterona u uzorku igrača. Vesti o ovom slučaju su se brzo proširile i potvrđene su od strane drugih izvora u Italiji.

Ove sezone, Pogba je odigrao svega dva meča u Seriji A, pri čemu je ukupno proveo samo 52 minuta na terenu. Posledice ovog pozitivnog testa mogu biti ozbiljne za njegovu karijeru i ugled, dok će klub, zajedno sa relevantnim sportskim telima, istražiti ovaj slučaj kako bi se razjasnile okolnosti i utvrdile dalje mere koje će biti preduzete.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter