3
Košarka

Dragan Gaga Radovanovic (L) and Head coach Svetislav Pesic during the FIBA World Cup 2023 Second Round Group I match between Srbija and Dominikanska Republika at Araneta Coliseum on September 03, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO DETALJE BORIŠINE POVREDE: „Doktor Gaga Radovanović je MVP!“

Objavljeno: 11.09.23 u 22:33

Bez njegove stručnosti, niko ne bi slavio.

Koašrkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na ovogodišnjem Mundobasketu, mimo svih očekivanja. Ipak, atmosfera u timu, mogla je da bude sve, samo ne slavljenička, a to je otkrio poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović.

Naime, Ražnatović je konkretno govorio o situaciji sa Borišom Simanićem. Srpski reprezentativac je na meču sa Južnim Sudanom zadobio nezgodan udarac, koji nije izgledao toliko ozbiljno, ali je na kraju morao da bude operisan i da mu se odstrani bubreg.

– Dok cekamo srebrne momke da slete treba naglasiti da naš MVP na ovom turniru nije bio ni Bogdan, Nikola, Aleksa… Mvp je doktor Gaga Radovanović, i mogu slobodno da kažem da bez njegove stručnosti i predanosti niko od nas ne bi danas bio u slavljeničkom raspoloženju! Hvala – napisao je Ražnatović na društvenoj mreži „X“.

3
2

3 Komentara

  1. ,CIGO“ MISKO : KAD GA NEMA MEDJU ZVEZDASE NE MOZE IZ PARTIZANA. KAKAV JADNIK. DOKTORU SVAKA CAST ALI ,,CIGO“ MESA ( NAMERNO) IGRACE I DOKTORA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter