0
Tenis

FOTO: Screenshot

MAMBA MENTALITET I DALJE ŽIVI: Neverovatan gest Novaka prema Kobiju! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.23 u 11:52

Nije više sa nama, ali kroz ovakve stvari Mamba nastavlja da živi.

Novak Đoković je nakon tri seta i isto toliko sati igre uspeo da savlada Danila Medvedeva rezultatom 6:3, 7:6, 6:3, u velikom finalu US Opena, i tako osvoji četvrti trofej u Njujorku u dosadašnjoj karijeri.

Ovo je ujedno i 24. Slem za srpskog tenisera, koji je uradio fenomenalan gest u čast tragično stratalog Kobija Brajanta, kojem je to bio daleko poznatiji od dva broja koji je nosio u karijeri, tako što je na dodeli trofeja nosio majicu sa slikom dva velikana, Novakovom i Kobijevom, i brojem 24 na leđima.

Razmišljao sam da uradim ovu majicu još pre sedam dana, naravno, ukoliko dođem u priliku da osvojim 24. grend slem titulu. Nikome to nisam rekao do pre par dana. Kobi mi je bio blizak prijatelj. Mnogo smo pričali o mentalitetu pobednika, kako se vratiti posle povrede. Kako biti na vrhu. On je bio jedan od ljudi na koje sam najviše računao, uvek je bio spreman da ti da podršku. Mnogo nas je potresla njegova smrt. On je nosio 24 kada je postao legenda Lejkersa.“ – rekao je na ovu temu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter