0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

JOŠ JEDNO NBA POJAČANJE BI MOGLO U PARTIZAN: „Žena mi je iz Srbije, to je jedina opcija!“

Objavljeno: 11.09.23 u 22:58

„Imam mnogo prijatelja i porodice tamo.“

Nakon što je KK Partizan Mozzart Bet ovog leta doveo 2 NBA pojačanja u vidu Frenka Kaminskog i Pi Džeja Doužera, još jedno bi moglo da bude „na putu“. Naime, kako su pojedini srpski, ali i evropski mediji prenosili, crno-beli su već neko vreme zainteresovani za Terensa Rosa.

Dugogodišnji NBA košarkaš (11 sezona), koji trenutno ima 32 godine, pokriva pozicije krila i beka. Ros često strimuje na platformi „Tvič“, a pre mesec dana, otkrio je i da su crno-beli psolali ponudu, dok se ovog puta ponovo oglasio.

On je zaključio da bi jedina opcija van NBA lige bio Partizan, pre svega jer je porodica njegove supruge poreklom sa ovih prostora.

– Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram “preko bare”, to je jedina opcija – rekao je Ros tokom jednog uživo strima na platformi „Tvič“.

54
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter