3
Tenis

FOTO: Screenshot

IVANIŠEVIĆ MORA DA SE ODREKNE HRVATSKOG DRŽAVLJANSTVA: Sramne uvrede na jednog od najvećih sa ovih prostora! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.23 u 11:38

Zaboravili su mu se uspesi.

Novak Đoković je nakon tri seta i isto toliko sati igre uspeo da savlada Danila Medvedeva rezultatom 6:3, 7:6, 6:3, u velikom finalu US Opena, i tako osvoji četvrti trofej u Njujorku u dosadašnjoj karijeri. Njegov trener Goran Ivanišević doživeo je krajnje neprijatnu situaciju zbog izjava nakon meča.

Šteta, velika šteta za Vimbldon, gde je nekoliko poena odlučilo o tome da ne osvoji sva četiri slema ove godine. Ipak, da ne budemo razmaženi – Novak je ostvario nešto neverovatno sa osvajanjem 24. grend slema – ali je i dalje gladan, obara rekorde, igra neverovatan tenis. Lepo je gledati sve ovo sa mog mesta na tribinama – zaista lep pogled – između ostalog rekao je Goran. To je uslovilo kritiku jednog dela javnosti iz Hrvatske.

– Ivaniševiću oduzeti državljanstvo. Totalno me razočarao! Pa je l’ ti je potrebno da se onako dere na tebe kao na psa…

– Nabavi kičmu prodana dušo. Da smo svi na Balkanu kao tvoj četnik na kojeg d***š bili bi velika Srbija. Seli se preko i ne vraćaj se, Hrvatsku si odavno izdao za lovu.

– Danas je trener ovom velikom teniseru ali pogubljenom u vremenu i prostoru. Kako je on promovisao ovu zemlju devedesetih, tako su i hiljade onih koji su pobegli iz nje radeći i zarađujući u isto vreme dok se ginulo po Hrvatskoj. Koja je razlika između tih pobegulja i dezertera i Ivaniševića sa adresom u Monaku?

– Ivanišević se osušio od jada… – samo su neki od komentara na račun osvajača Vimbldona prve godine ovog veka.

5
16
3 Komentara
  1. I treba da mu oduzmu državljanstvo jer on ne spada u debile kakvi ga imaju,evo ja sam se tog istog državljanstva odrekao dok su „vojvode“hrlile da ga uzmu.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter